Родители от Плевен твърдят, че момченцето им, което е едва на

...
Родители от Плевен твърдят, че момченцето им, което е едва на
Коментари Харесай

Родители от Плевен твърдят, че момченцето им на годинка е бито в яслата

Родители от Плевен настояват, че момченцето им, което е едва на годинка и седем месеца е измъчвано в яслата. То има множество синини, които са открити в последния работен ден преди празниците.

„ Във вторник, когато отидохме да си го приберем, видяхме, че има деруги по главата. Жената там ни изясни, че синът ни е изпаднал в нервност и самичък се е наранил. След като се прибрахме у дома вечерта и го съблякохме за къпане, забелязахме огронмни синини по цялото тяло ”, описа майката Зоня Микова пред Нова тв.

Детето посещавало детската ясла от скоро. Директорката на заведението не е вдигнала телефона си, когато са ѝ позвънели.

Бащата е безапелационен, че момчето  не може единствено да си аргументи сходни пострадвания. Родителите са извадили здравно уверение от правосъден доктор. Пусната е и тъжба до прокуратурата.

“Самосезирахме се, щом научихме за този случай. Беше назначена комисия, която е осъществила инспекция. Още нямам отчет от инспекцията, само че той ще бъде оповестен незабавно, щом го получа ”, съобщи кметът на Плевен доктор Валентин Христов. По думите му директорката на яслата е поискала пояснение от личния състав.

„ Като принципал имам правото да натрапвам санкции, като най-строгото е дисциплинарно уволняване. Това, което видях, е извънредно и не считам, че родител може да аргументи сходно нещо на детето си ”, уточни още Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР